Διακρίσεις σε διεθνή διαγωνισμό φοιτητών του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του ΠΑΔΑ στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό – Product Design

Διακρίσεις σε διεθνή διαγωνισμό φοιτητών του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του ΠΑΔΑ στο Βιομηχανικό Σχεδιασμό – Product Design

International Design Inspiration 

2021 Edition – 19/20 November – Bilbao Bizkaia 

Mε χαρά σας ανακοινώνουμε την πρόκριση  δύο φοιτητικών εργασιών στα πλαίσια του μαθήματος Βιομηχανικός Σχεδιασμός Επιλογής  Design IΙΙ του τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής με διδάσκουσα την κ. Μαρία Πόλη, στον Διεθνή διαγωνισμό International Design Inspiration. Τα επιλεγμένα έργα ΤΗΕ ACCORDION της Ευσταθίας Μαντά και το DOMAS DOLLHOUSE του Χαράλαμπου Καρδάτου θα δημοσιευτούν στον τόμο, Selected The Book 2021 τον Σεπτέμβριο, επίσης θα προωθηθούν μέσω του διαδικτύου και των media  και σε όλη τη δημιουργική κοινότητα των βιομηχανικών σχεδιαστών και θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ Design του Bilbao /Bizkaia στην Ισπανία. 

Το Selected’21 Book είναι μια επετηρίδα που αποτελείται από την επιλογή καλλιτεχνικών έργων δημιουργικών επαγγελματιών και νέων ταλέντων. Κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης στο Μπιλμπάο, επιτροπή θα επιλέξει από το σύνολο των δημιουργικών έργων και των έργων που επιβραβεύονται, αυτούς που θα κερδίσουν το ‘ιδιαίτερο βραβείο’ που απονέμεται από την πόλη του Bilbao. 

 Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 19-20 Νοεμβρίου και κατά την διάρκειά του θα απονεμηθεί δίπλωμα στους επιλεγμένους υποψήφιους με τον τίτλο ‘New Talents’ Selected 2020. 

Το Selected’21 προσφέρει στους συμμετέχοντές του δύο ημέρες γεμάτες έμπνευση, δημιουργικότητα και εκπαίδευση και εντάσσεται στο πρόγραμμα Bilbao Bizkaia Design Week  επιδιώκοντας την ενίσχυση της δημιουργικής βιομηχανίας. Στο φεστιβάλ δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης διαλέξεων από επιλεγμένους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο με θέματα που αφορούν τον αντίκτυπο της έρευνας και του σχεδιασμού.  

Το φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Palacio Euskaduna ένα από τα πιο φημισμένα κτίρια στην Ισπανία και στην Ευρώπη, που βρίσκεται  κοντά στο μουσείο Καλών Τεχνών Μπιλμπάο και στο διάσημο μουσείο Guggenheim, έχοντας κερδίσει το βραβείο Apex για το «Καλύτερο Συνεδριακό Κέντρο του κόσμου το 2003». 

 Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα ενδιαφέροντα video παρουσιάσεων των διοργανώσεων και απονομών των προηγούμενων χρόνων στην ιστοσελίδα που ακολουθεί. 

www.selectedinspiration.com 

 SELECTED’21 

19-20  November Internacional Design Inspiration Bilbao Bizkaia