Προκήρυξη Θέσεων Πρακτικής Άσκησης Χειμερινού Εξαμήνου, Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Προκήρυξη Θέσεων Πρακτικής Άσκησης Χειμερινού Εξαμήνου, Ακαδημαϊκού Έτους 2021-2022

Σας προωθούμε την Προκήρυξη θέσεων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό με υποτροφίες του Προγράμματος ERASMUS+ για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021 – 2022. 

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά δραστηριότητες κινητικότητας με ημερομηνία έναρξης από 01/09/2021  έως  28/02/2022 και για διάστημα από 2 έως 6 μήνες με πλήρη χρηματοδότηση. 

  Θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά την παρούσα Προκήρυξη ενώ είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε για κάθε πληροφορία την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, https://erasmus.uniwa.gr/omilos-praktikis-askisis/vasikes-plirofories/ 

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στις Γραμματείες των Τμημάτων Προέλευσης ξεκινά Τετάρτη 12/05/2021  και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 7/06/2021

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δηλώσετε συμμετοχή είναι να έχετε εξασφαλίσει αποδοχή (acceptance letter) από φορέα του εξωτερικού ή ένα email αποδοχής. 

Παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση των προθεσμιών καθώς εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνουν δεκτές. 

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές/τριες δεν χρειάζεται να υποβάλλουν στο φοιτητολόγιο αίτημα για έκδοση αναλυτικής βαθμολογίας, αφού μαζί με τις αιτήσεις που θα υποβάλλουν, η Γραμματεία θα επισυνάπτει τις αντίστοιχες αναλυτικές βαθμολογίες.

Το Τμήμα Διεθνών Ακαδημαϊκών Θεμάτων & Ανταλλαγής Φοιτητών (Πανεπιστημιούπολη Άλσους Αιγάλεω) παραμένει στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή καθοδήγηση χρειαστείτε.

Προκήρυξη Θέσεων Πρακτικής Άσκησης Χειμερινού Εξαμήνου, Ακαδημαϊκού Έτους 2021 2022.