Δρ. Κουρνιάτης Νικόλαος

Αρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ (2001)

— Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΠαΔΑ (2017)

— Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το ΔΠΜΣ του ΕΜΠ «Σχεδιασμός, Χώρος, Πολιτισμός» (2005)

— Διδακτορικό Δίπλωμα στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ (2013)

– Μεταδιδακτορική έρευνα στο Τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ (2015)

– Μεταδιδακτορική έρευνα με θέμα την Ψηφιακή Ολογραφία και τον Παραμετρικό Σχεδιασμό στην Αρχιτεκτονική στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ (2016)

— Μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας. – Διδάσκων στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ, στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής της Σχολής Πολιτισμού του ΠΑΔΑ και στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ.

— Δημιουργία ανοικτών ακαδημαϊκών μαθημάτων για τη Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ και για το Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων του ΤΕΙ Πειραιά (βραβευμένα μαθήματα)

— Συγγραφέας των βιβλίων «Τεχνικές Αναπαράστασης με Γεωμετρικές Μεθόδους και με Σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα», «Γεωμετρικές Αναπαραστάσεις σε Εφαρμοσμένο Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό», «Γεωμετρία και Αρχιτεκτονική» και «Η Προοπτική στην Αρχιτεκτονική Απεικόνιση».

– Συμμετοχή σε διεθνή συνέδρια – Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. — Οργάνωση εκθέσεων Γεωμετρίας, Στερεοσκοπίας και Ολογραφίας (Ενδεικτική αναφορά: Ευγενίδιο Ίδρυμα, Μουσείο Ηρακλειδών, the mall Athens)

— Χωρική μελέτη Performance Choreogenic II, Atrium, Μουσείο Μπενάκη σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Prague Quadrennial of Performance Design & Space (2016)

— Διεξαγωγή workshop ψηφιακού παραμετρικού σχεδιασμού

— Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας από τον ΟΒΙ .

— Σχεδιασμός χρηστικών αντικειμένων (επίβλεψη διεθνούς παραγωγής, εγχώρια διάθεση προϊόντων 2010)

Πλήρες βιογραφικό